Lămâie Rece Cu Sos De Zmeură
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Chill de lămâie cu sos de zmeură ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, lapte condensat, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Zmeură Rece, Zmeură Rece, și Tort de lamaie cu crema de lamaie sau sos de zmeura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați zmeura într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Apăsați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, folosind partea din spate a unei linguri pentru a stoarce sucul. Aruncați pulpa și semințele. Acoperiți sosul și răciți până când este gata de servit.
Așezați 12 căni de copt din folie în Tigăi pentru brioșe; aruncați căptușelile de hârtie în cupe.
Bateți frișca la viteză medie-mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Reduceți viteza la mediu-scăzut și adăugați treptat concentrat de limonadă, lapte condensat îndulcit și suc de lămâie, bătând până la amestecare. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri rigide. Lingurați în 12 căni de copt în folie în Tigăi pentru brioșe, îngrămădind 1/3 căni. Congelați cel puțin 1 oră sau până când amestecul de frișcă este ferm.
Așezați pe farfurii de servire și lăsați să stea la temperatura camerei 10 până la 15 minute sau până se înmoaie ușor.
Se servește cu sos de zmeură.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit concentrat Minute Maid Frozen pentru limonadă. Pentru a face înainte, congelați conform instrucțiunilor timp de 1 oră; acoperiți amestecul de frișcă în tigăi sau căni de lămâie cu folie de plastic. Înfășurați bine tigăile sau cupele de lămâie cu folie de aluminiu rezistentă. Congelați tigăile până la 4 zile și căni de lămâie până la 1 zi.
Tăiați capătul tulpinii de pe fiecare lămâie(o treime din lămâie). Salvați blaturile pentru a garni plăcile, dacă doriți.
Tăiați o felie mică de pe fundul lămâilor pentru a le permite să stea în poziție verticală. Rulați un cuțit de grapefruit în jurul lămâii între coajă și pulpă, slăbind pulpa. Scoateți pulpa cu o lingură.
Îndepărtați excesul de suc din interiorul cojilor răzuind părțile laterale cu o lingură.