Lămâie piper usturoi Tilapia cu spanac cremos Pappardelle
Lemon Pepper usturoi Tilapia cu Pappardelle de spanac cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 744 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Dacă aveți parmezan, sare și piper, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Încercați Tilapia de lămâie-usturoi cu spanac, Pappardelle cu Kale și sos cremos de usturoi Parmezan, și Homar Cremos Cu Lămâie Pappardelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți o marinată de ulei de măsline, usturoi presat, piper de lămâie și condimente italiene.
Întindeți acest lucru peste fileurile de pește și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Puneți fileurile de pește într-un vas mare de copt și coaceți la cuptor la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 15 minute sau până când peștele se descuamează ușor cu o furculiță.
În timp ce peștele se gătește, pregătiți spanacul cremă (eu am folosit congelat) într-o oală.
Adăugați sare și piper dacă este necesar.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie.
Gătește pappardelle. Marca mea avea nevoie doar de 2 minute pentru a găti, așa că am așteptat până când tilapia a fost terminată.
Scurgeți pappardelle și amestecați-l în spanacul crem.
Serviți pappardelle alături de fileurile de tilapia cu roșiile cherry și nucile de pin prăjite.
Adăugați parmezan după dorință.