Lămâie piper usturoi Tilapia cu spanac cremos Pappardelle

Lămâie piper usturoi Tilapia cu spanac cremos Pappardelle
Lemon Pepper usturoi Tilapia cu Pappardelle de spanac cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 744 calorii, 26g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Dacă aveți parmezan, sare și piper, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Încercați Tilapia de lămâie-usturoi cu spanac, Pappardelle cu Kale și sos cremos de usturoi Parmezan, și Homar Cremos Cu Lămâie Pappardelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți o marinată de ulei de măsline, usturoi presat, piper de lămâie și condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2
Întindeți acest lucru peste fileurile de pește și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți fileurile de pește într-un vas mare de copt și coaceți la cuptor la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 15 minute sau până când peștele se descuamează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
În timp ce peștele se gătește, pregătiți spanacul cremă (eu am folosit congelat) într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați sare și piper dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Gătește pappardelle. Marca mea avea nevoie doar de 2 minute pentru a găti, așa că am așteptat până când tilapia a fost terminată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
TilapiaTilapia
8
Scurgeți pappardelle și amestecați-l în spanacul crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PappardellePappardelle
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Serviți pappardelle alături de fileurile de tilapia cu roșiile cherry și nucile de pin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
PappardellePappardelle
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
10
Adăugați parmezan după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista