Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul fiert cu ghimbir de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut fiert cu lămâie-ghimbir cu praz și spanac, Creveți în apă cu sos de ghimbir cu lămâie Meyer, și Pui De Ghimbir Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați avocado și iaurt până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se transferă într-un castron mic, se pliază sucul de lămâie și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un vas mare la foc mare, combinați apa, țelina, ceapa, morcovii, lămâile, ghimbirul, tulpinile de lămâie, vinul, sarea de mare și boabele de piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic și adăugați piept de pui. Acoperiți și gătiți timp de 15 până la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Elixirul G
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Coji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scoateți puiul din lichid și lăsați să se odihnească pe o tăietură timp de 5 minute. În timp ce puiul se odihnește, încălziți uleiul de struguri într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați ceapa roșie și gătiți până se înmoaie. Reduceți focul și adăugați fasolea neagră, roșiile, ceapa verde, pătrunjelul și oțetul. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă ocazional, permițând aromelor să se amestece și fasolei să se încălzească, aproximativ 4 până la 5 minute.