Lămâi Conservate
Lămâile conservate ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de frunze de dafin, boabe de piper, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Lămâi Conservate, Lămâi Conservate, și Lămâi conservate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați miezul lămâii pe verticală, având grijă să nu feliați până la capăt. Veți avea o floare frumoasă de lămâie.Luați câte o lămâie pe rând; presărați puțină sare înăuntru, apoi puneți-o în recipient cu fața în jos. Folosind fundul unui pahar de băut, aplatizați lămâia, stoarcând cât mai mult suc posibil.Continuați să lucrați până când împachetați bine toate lămâile sărate în recipient; aranjați-le atractiv, astfel încât să arate bine în timp ce se saramează. (Este și pentru spectacol!) Folosiți un băț sau mânerul unei linguri pentru a fixa frunzele de dafin și bețișoarele de scorțișoară de jur împrejur, distribuite uniform. Dacă descoperiți că cantitatea sucul din recipient nu acoperă lămâile, adăugați un pic de suc de lămâie pentru a acoperi. Nu folosiți apă sau suc de lămâie preparat comercial. Poate fi necesar să scufundați lămâile pentru a asigura o acoperire bună. Am folosit o farfurie mică pentru a le păstra submerged.Do nu le puneți încă la frigider. Evitați tentația timp de cel puțin 48 de ore. Sarea va ajuta lămâile să elibereze mai mult lichid dacă sunt lăsate la la temperatura camerei. pentru o vreme.Odată ce lămâile sunt pe drum, puneți-le la frigider în spate timp de cel puțin 30 de zile înainte de utilizare them.To utilizați, spălați saramura, separați pulpa de coajă și utilizați conform rețetei.