Lămâi Conservate
Lămâi conservate este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 191 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare kosher, suc de lămâie, lămâi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare includ Lămâi Conservate, Lămâi Conservate, și Lămâi Conservate.
Instrucțiuni
Tăiați lămâile pe lungime aproape în sferturi (lăsați atașat la capătul tulpinii). Împachetați cât mai multă sare kosher (până la 2 linguri.) în centrul tăiat de 1 lămâie și se încadrează într-un 1-qt sterilizat, uscat cu oase, cu gură largă. borcan, tăiat cu fața în sus. Repetați cu lămâile rămase și mai multă sare (împachetați-le bine în borcan).
Închideți borcanul și lăsați să stea peste noapte, apoi umpleți până la refuz cu suc proaspăt de lămâie. Închideți borcanul și păstrați-l într-un loc întunecat la temperatura camerei 1 săptămână, agitând o dată pe zi pentru a redistribui sarea și adăugând suficient suc de lămâie pentru a rămâne umplut până la refuz.
Lăsați să stea încă 3 săptămâni înainte de utilizare.