Lushy Slushy

Lushy Slushy
Lushy Slushy necesită în jur 8 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.31 pe portie, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 231 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr, suc de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pepenele Meu Noroios, Pear Slushy, și Mojito Noroios.

Instrucțiuni

1
Amestecați sucul de ananas, vodca, zahărul, concentratul de suc de portocale, apa și lichiorul amaretto într-un recipient mare; congelați peste noapte. Pentru a servi, umpleți un pahar mare cam pe jumătate plin de amestecul slushy și umpleți restul paharului cu sodă de lămâie-lime cu aromă de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista