Luni dimineață rulouri de cartofi și pâine
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 164 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Clătite De Luni Dimineață, Luni Dimineață Minestrone, și Ouă Napoli Aka Ouă De Dimineață De Luni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când amestecul este de 11
Se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 75 de uncii (aproximativ 1 1/2 căni) făină, drojdie și sare într-un bol mare de amestecare.
Adăugați amestecul de cartofi în amestecul de făină, amestecând cu o furculiță până se combină.
Adăugați ouă; se amestecă până se combină.
Adăugați 9 uncii (aproximativ 2 căni) făină în amestecul de cartofi; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficient din restul de 1/2 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu ulei de măsline, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați o porție într-un dreptunghi de 14 x 7 inch pe o suprafață făinoasă.
Roll up dreptunghi strâns, începând cu o margine scurtă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătură și se termină pentru a sigila.
Așezați pâinea, cu cusătura în jos, într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inch acoperită cu spray de gătit.
Formați porțiunea rămasă în 9 porții și formați fiecare într-o minge.
Așezați bilele într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți blatul de pâine și rulouri cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă indentarea rămâne, aluatul a crescut suficient.)
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când vârfurile rulourilor sunt rumenite și pâinea sună goală atunci când este bătută pe fund.
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.