Lumină și burniță

Lumină și burniță
Lumina și burniță ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 1858 calorii. Pentru $12.31 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ienibahar, băț de scorțișoară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort ușor de morcovi cu glazură ușoară de unt (rețetă ușoară de unt), Plăcintă Cheie "Ușoară" , și Lumina Nachos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sirop picant de ghimbir: dacă veți include tinctura alcoolică, combinați ardeiul cayenne și vodca timp de 5 minute. Strecurați ardeiul cayenne sau lăsați solidele să se scufunde în fundul vasului. Feliați ghimbirul decojit în felii lungi de centimetru și fierbeți în 475 de grame de apă timp de 20 de minute. Se strecoară solidele de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se adaugă zahărul și acidul citric și se amestecă până se dizolvă. Dacă utilizați tinctura picantă, adăugați 3/4 linguriță de tinctură în siropul de ghimbir. Reglați-vă după gust. Păstrați siropul suplimentar sigilat la frigider, aproximativ 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acid CitricAcid Citric
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1
Combinați ienibaharul, boabele de piper, cuișoarele, scorțișoara, nucșoara și 500 de grame de apă în blender și amestecați la viteză mică timp de cinci minute. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați cu zahărul și lăsați să se odihnească pentru a crea siropul. Păstrați siropul suplimentar sigilat la frigider, aproximativ 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1
Adăugați sirop de ghimbir, sirop de ienibahar și suc de lămâie într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită până se răcește bine, aproximativ 10 secunde. Se strecoară într-un pahar de roci umplut cu gheață. Se acoperă cu apă seltzer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate34
Revista