Lui Dona Ana Chilie Relleno

Lui Dona Ana Chilie Relleno
Donan Ana lui chilie Relleno ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 89 calorii. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, făină, lb de frescă queso și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Chile Relleno Relleno Omletă, Cel Mai Bun Verde Chilie Fierbinte Anghinare Dip, și Nu uitați de caserola de mic dejun cu bacon.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Vilarnau NV brut Rosa cava Gaudi inspirat etichetă. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Vilarnau NV brut Rose Cava Gaudi etichetă inspirată
Vilarnau NV brut Rose Cava Gaudi etichetă inspirată
Vilarnau brut Reserva Rose este produs din Trepat, un soi nativ, și Pinot Noir. Este îmbătrânit timp de 15 luni pe drojdie. Această Cava prezintă o culoare roz pal, cu o complexitate aromatică frumoasă pe nas, inclusiv fructe proaspete, cum ar fi căpșuni. Pe gust proaspăt, neted și fructat, dar nu dulce. Ideal cu preparate din paste, pizza, paella si fideu inox. Se servește foarte răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista