Luau Centerpiece
Dacă aveți despre 20 minute pentru a petrece în bucătărie, Luau centrală ar putea fi un super fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Pentru $ 8.13 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 1170 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cartofi, morcovi, ardei și apă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Luau Porc, Luau Porc, și Luau Porc Pentru Doi.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă în apă rece.
Se toarnă într-o matriță inelară cu 8 căni acoperită cu spray de gătit. Dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este setat.
Tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime pentru baza palmierilor. Faceți o gaură în partea netăiată a jumătăților de cartofi suficient de mare pentru a ține un morcov; pune deoparte. Pentru trunchiurile copacilor, folosiți un cuțit ascuțit pentru a face o tăietură subțire în formă de petală pe o parte a fiecărui morcov spre partea de jos, lăsând felia atașată. Rotiți morcovul un sfert de tură și faceți o altă tăietură. Repetați încă una sau două ori în jurul morcovului. Faceți o altă serie de tăieturi de aproximativ 1-1/2 in. deasupra primului set. Faceți o a treia serie de tăieturi de aproximativ 1-1/2 in. deasupra celui de-al doilea set. Introduceți morcovii în cartofi.
Pentru frunzele de palmier, tăiați blaturile de pe ardeii verzi și îndepărtați semințele (aruncați blaturile sau salvați pentru o altă utilizare). Faceți tăieturi adânci în formă de V în jurul marginii inferioare a piperului.
Puneți un ardei deasupra fiecărui morcov; fixați cu scobitori.
Filetați fructele pe frigarui de lemn; introduceți în ananas întreg. Desfaceți inelul de gelatină și puneți-l pe un 19-in. x 12-în. platou.
Așezați ananasul întreg în centrul gelatinei și palmierii și orice bucăți suplimentare de fructe în jurul gelatinei.