Low Carb Southern Fried Chicken
Low Carb Southern Fried Chicken este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 530 calorii, 27G de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, condimente de pasăre, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Pui prăjit sudic (fără carbohidrați și fără Gluten), Orez prăjit cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați, și Fettuccine De Pui Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați o oală grea la foc mediu-mare cu cel puțin 1 inch de ulei vegetal pentru pui dezosat și 2 inci pentru bucăți întregi.
Încălziți uleiul la 350 de grade F; este important să monitorizați și să mențineți temperatura, sau făina de soia și uleiul dvs. vor arde. (Friteuzele portabile la domiciliu sunt excelente pentru acest lucru.)
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și smântâna pentru a face o spălare a ouălor. Într-un castron separat mai mare, amestecați toate ingredientele de panificație împreună.
Condimentează bine puiul cu sare și piper. Înmuiați-l mai întâi în pâine, apoi în spălarea ouălor, apoi înapoi în pâine, asigurându-vă că acoperiți bine pe toate părțile. Îndepărtați orice exces de pâine și apoi puneți-l cu grijă în ulei fierbinte și prăjiți până se rumenesc și crocant, la doar câteva minute.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Pieptul de pui dezosat, dacă este tăiat subțire, poate găti până la capăt prăjind singur, dar puiul întreg nu va fi din cauza cât de repede se rumenesc făina de soia. Cel mai bine este să așezați orice pui pe care îl prăjiți cu făină de soia pe o tigaie și să terminați prin coacere la 350 de grade F pentru încă 10 minute pentru puiul dezosat și încă 20 până la 25 de minute pentru bucățile de pui tăiate care au oase. Temperatura internă a puiului trebuie să înregistreze 165 de grade F.