Mierea și salata Harissa Farro de la Smitten Kitchen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 128 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, farro, dressing și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este minunat. Încercați lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cook farro: aduceți farro, apă sau bulion și câteva vârfuri de sare (dacă folosiți apă sau bulion nesărat) la fierbere. Odată ce fierbe, reduceți focul la foc mic și gătiți farro până se înmoaie, timp de aproximativ 15 până la 20 de minute. Dacă rămâne apă sau bulion suplimentar, scurgeți-l. Puneți farro deoparte până când legumele sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Farro
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Pregătiți legumele: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Înveliți două foi mari de copt cu câte o lingură de ulei de măsline fiecare. Curățați morcovii și păstârnacul și tăiați - le în lungimi de 2 inci. Dacă sunt slabe, împărțiți-le pe lungime pentru a face bastoane. Dacă sunt mai groase, tăiați-le în bețe de chibrit cu grosimea de aproximativ 1/4 până la 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Întindeți legumele pe foile de copt pregătite și presărați-le cu sare. Prăjiți timp de 20 de minute, apoi aruncați-le în tigaie, înainte de a le prăji încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
1
Bateți ingredientele de pansament împreună, condimentând după gust cu vârfuri de sare. Folosiți mai multă harissa dacă doriți mai multă căldură; vă sugerez o cantitate restrânsă, deoarece căldura harissas poate varia foarte mult. Într-un castron mare, combinați farro și legumele prăjite. Se amestecă cea mai mare parte a mentei și feta, lăsând o lingură din fiecare pentru garnitură. Se amestecă pansamentul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Harissa
Farro
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește, garnisit cu feta rezervată și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Faceți înainte: această salată se păstrează într-un recipient etanș timp de 3 până la 4 zile la frigider.