lovit bucătărie
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă smitten kitchen. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 301 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 243 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sarea, chimenul măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea superioară a cuptorului și așezați o tigaie superficială pe raft. Preîncălziți cuptorul la 246°.aruncați conopida și cartofii împreună într-un castron cu 3 linguri ulei, Semințe de chimen și 1/4 linguriță sare.
Se întinde într-o tigaie fierbinte și se prăjește, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă și rumenită în pete, iar cartofii sunt doar fragezi, aproximativ 20 de minute.În timp ce legumele se prăjesc, gătiți ceapa, usturoiul, jalapeo și ghimbirul în restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând frecvent, până când este foarte moale și începe să devină auriu, 8 până la 10 minute.
Adăugați chimen măcinat, coriandru, turmeric, cayenne și restul de 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând continuu, 2 minute. Se amestecă în apă, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei, apoi se amestecă legumele prăjite. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional, 5 minute.Face 4 porții laterale.Castravete Scallion Raita1 / 4 cană engleză tocată mărunt (castravete fără semințe)1 scallion feliat subțire3 / 4 cană iaurt1 / 2 linguriță sare
Amestecă!Vezi mai multe: fasole, varză, conopidă, Indian, fotografie, cartofi, Vegetarian
Faceți mai multe: Link | marcaj| Pin | Imprimare| E-mail| 109 comentarii