Loup de mer En Papillote (biban de mare copt învelit în hârtie)

Loup de mer En Papillote (biban de mare copt învelit în hârtie)
Loup de mer En Papillote (biban de mare copt învelit în hârtie) este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 1491 calorii, 163g de proteine, și 86G de grăsime. Pentru $15.53 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sare, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Loup de mer En Papillote (biban de mare copt învelit în hârtie), Pește și legume en Papillote (coapte în hârtie pergament) Video, și Scândură de cedru la grătar Loup De Mer (biban de mare).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul (390 F, 200 C).Pepare o hârtie pergament suficient de mare pentru a înfășura peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți puțin din uleiul de măsline unde veți pune peștele.Zdrobiți puțin boabele de piper negru într-un mortar și pestal, dar ar trebui să fie grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Scoateți dintr-o crenguță de rozmarin, frunzele. Le puteți tăia, dar prefer să las frunzele mici așa cum sunt.Curățați peștele și periați ambele părți cu ulei de măsline. Sare după gust (în interior și în exterior).Puneți 2 crenguțe de rozmarin în cavitate și adăugați, de asemenea, o bucată mică de unt. Dacă doriți, puneți și 2 felii de lămâie în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Presărați puțin piper negru și frunze de rozmarin pe hârtia pergament și apoi așezați peștele pe ea.Acoperiți peștele cu restul de piper negru și frunzele de rozmarin.Zdrobiți căței de usturoi (nu le curățați de coajă) și așezați-le deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Tăiați untul în bucăți mici și aranjați și deasupra peștelui.Înfășurați hârtia pergament în jurul peștelui pentru a face un pachet. Îndoiți marginile pentru a sigila pachetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Ungeți puțin din uleiul de măsline peste hârtie. Acest lucru îl va proteja de ardere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
7
Puneți pachetul pe o tavă de copt și coaceți timp de aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți peștele fierbinte în pachet.Notă: folosiți pește mai mic pentru această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate55
Revista