Lot colosal de prăjituri cu fulgi de ovăz

Lot colosal de prăjituri cu fulgi de ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Colossal Lot de prăjituri cu fulgi de ovăz. Această rețetă servește 100. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 150 de calorii. Pentru 20 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați ouă, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt biscuiții cu stafide cu fulgi de ovăz în loturi mari, prăjituri crocante cu fulgi de ovăz cu afine (lot mic) și biscuiți vegani cu ciocolată cu fulgi de ovăz în loturi mici.

Instrucțiuni

1
Într-un castron foarte mare, cremă untul, scurtarea și zaharurile până devine ușor și pufos. Bateți ouăle, zarul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă chipsurile și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Puneți cu linguri rotunjite la 3 inchi una de cealaltă pe foile de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 375° timp de 10-12 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți pe rafturi de sârmă.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Biscuitul cu fulgi de ovăz funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista