Londra Ceață Lapte Pumn
Nevoie de o băutură fără gluten și vegetariană? London Fog Milk Punch ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 366 calorii. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, suc de lămâie din 8 lămâi, rom și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pumn De Lapte, Pumn De Lapte, și Pumn De Lapte De Cafea.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa la foc mediu până când zahărul este dizolvat.
Se ia de pe foc. Răzuiți semințele din boabele de vanilie în sirop și adăugați păstăi despicate răzuite. Se lasă deoparte 1 oră. Siropul de vanilie poate fi păstrat într-un recipient sigilat la frigider până la 5 zile.
Combinați ceaiul liber și romul într-un recipient de sticlă și lăsați să se infuzeze timp de 4 ore la temperatura camerei. Agitați periodic amestecul astfel încât să fie bine amestecat. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină și se aruncă frunzele. Romul poate fi păstrat într-un recipient sigilat într-un dulap întunecat și rece timp de până la 3 luni.
Într-un ulcior sau castron mare, adăugați sirop de vanilie în romul infuzat și amestecați bine pentru a combina.
Adăugați suc de lămâie și amestecați din nou.
Amestec: într-o cratiță medie se încălzește laptele, bățul de scorțișoară și cuișoarele la foc mediu, amestecând ocazional, până ajunge la 180 F (laptele trebuie să fie aburit cu bule mici care încep să se formeze în jurul marginilor).
Se toarnă lapte fierbinte în amestecul de rom.
Puneți deoparte până când amestecul se coagulează, aproximativ 30 de minute la temperatura camerei. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Nu îndepărtați cașul în timp ce strecurați, deoarece acționează un filtru suplimentar. Aruncați cașul. Pumnul de lapte poate fi păstrat într-un recipient sigilat la frigider până la 1 lună. Se strecoară din nou înainte de servire, dacă se dorește.