Londra Broil

Londra Broil
Londra Broil ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,5 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper de lămâie, oțet de tarhon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Londra Broil, Londra Broil, și Londra Broil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scor de sus și de jos de carne cu un model pătrat 1 1/2 inch, și scorul lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
2
Presărați carnea din belșug cu tenderizatorul de carne nesezonat, apoi străpungeți cu furculița la 1/8 inch distanță și cel puțin la jumătatea drumului prin carne pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
3
Se presară ușor cu apă și se freacă în tenderizer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați pe o farfurie, acoperiți și lăsați deoparte o oră.
5
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei, suc de lămâie, sare condimentată, piper de lămâie, usturoi, pătrunjel și oțet de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De TarhonOțet De Tarhon
Sare CondimentatăSare Condimentată
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Turnați marinata peste carne, rezervând o porție pentru a fi folosită pentru periaj (notă: nu amestecați marinata rezervată cu carnea; puneți deoparte pentru mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
7
Se toarnă marinata rămasă peste carne, se recuperează vasul și se dă la frigider timp de trei ore, întorcând la fiecare jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
8
Preîncălziți grătarul pentru căldură fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Grătar ușor de ulei și poziționați-l la 2 centimetri deasupra cărbunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Puneți carnea pe grătar și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți carnea, periați cu marinată și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Rabble Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Merlot
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista