Loin prăjit de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe

Coapsa prăjită de vițel cu Foie Gras și sos de struguri roșii de cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 8,89 USD pe porție. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, sos Worcestershire, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Muschi de vitel prajit cu sos de tigaie Rossimbrox, și Foie Gras Ars Cu Nap Fiert Și Sos De Sherry.
Instrucțiuni
Se fierb ambele bulionuri până se reduce la 1 cană. Pune deoparte.
Aduceți vinul și următoarele 3 ingrediente pentru a fierbe într-o altă cratiță, amestecând până când zahărul se dizolvă. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se reduce la 11/2 căni, aproximativ 30 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați strugurii într-un castron mic; adăugați cireșe la struguri.
Adăugați bulion redus în siropul de struguri. Se fierbe până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 10 minute. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți fructele și baza sosului separat și dați-le la frigider.
Ungeți vițelul cu ulei de măsline.
Presărați ierburi tocate peste tot. Înfășurați vițelul în plastic; se răcește peste noapte.
Poziționați raftul chiar sub centrul cuptorului; preîncălziți la 425 F.
Presărați vițelul cu sare și piper; lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor de 14 inci la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită, partea grasă în jos. Se fierbe până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți; căutați până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Puneți tigaia în cuptor. Friptura de vițel până când termometrul este introdus în registrele centrale de la 135 la 140 la aproximativ 25 de minute.
Transferați pe platou. Cort cu folie; lăsați să stea 10 minute. Tigaie de rezervă.
Între timp, separați feliile de foie gras pe farfurie pentru a aduce la temperatura camerei.
Înclinați tigaia rezervată; lingura de grăsime din sucuri.
Adăugați sucuri la baza sosului. Fierbeti pana cand suficient de gros pentru a acoperi lingura, aproximativ 3 minute.
Adăugați struguri și cireșe; se încălzește 1 minut.
Tăiați vițelul în felii groase de 1 inch; aranjați pe farfurii. Se acoperă cu foie gras, dacă se folosește, și sos.
Garnisiți farfuriile cu crenguțe de rozmarin și cimbru.
Serviți, trecând sosul rămas separat.