Loin de vițel de Paște cu fenicul-piure de fasole Lima

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de vițel de Paște cu fenicul-piure de fasole Lima. Această rețetă servește 6. O porție conține 794 calorii, 75g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, coajă de lămâie, bulbi de fenicul—înjumătățiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Piure De Fasole Lima, Piure de fasole Lima cu măsline și Pecorino ras, și Friptură picior de miel cu menta, usturoi, și lima fasole pur cca. e pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți limasul cu 4 inci de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 1 oră, apoi se adaugă apă pentru a acoperi cu 2 inci.
Adăugați usturoiul, feniculul tocat, ceapa și coaja de lămâie. Se fierbe la foc moderat timp de 15 minute, amestecând des. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea lima și feniculul devin un piure gros și cremos, aproximativ 2 ore.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 45
Condimentați friptura de vițel cu sare și piper și așezați-o, cu grăsimea în jos, pe un suport așezat într-o tigaie medie de prăjire.
Întindeți jumătate din crema de muștar peste vițel și deasupra cu jumătate din frunzele de salvie.
Puneți friptura în cuptor, reduceți temperatura la 300 și prăjiți timp de 45 de minute. Întoarceți cu grijă grăsimea de vițel în sus; se întinde cu crema de muștar rămasă și se acoperă cu frunzele de salvie rămase. Prăjiți vițelul timp de 1 oră mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 14
Transferați friptura de vițel pe o placă de sculptură pentru a se odihni timp de 10 minute.
Se amestecă semințele de fenicul măcinat în piureul de fenicul-lima. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați șirul de bucătărie și feliați carnea gros.
Transferați vițelul în farfurii și lingurați piureul de fenicul-lima alături.
Se ornează cu frunzele de fenicul.