Loin de porc umplut cu pătlagină
Loinul de porc umplut cu pătlagină este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 2507 calorii, 45g de proteine, și 255g de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 12 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pătlagina, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Pătlagină ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Muschi De Porc Umplut Cu Smochine, Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați, și Carne De Porc Umplută Prăjită pentru rețete similare.