Loin de porc umplut cu pătlagină

Loin de porc umplut cu pătlagină
Loinul de porc umplut cu pătlagină este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 2507 calorii, 45g de proteine, și 255g de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 12 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pătlagina, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Pătlagină ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Muschi De Porc Umplut Cu Smochine, Carne De Porc Umplută Cu Carne De Porc Și Cârnați, și Carne De Porc Umplută Prăjită pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista