Loin De Porc Umplut Cu Fructe

Loin De Porc Umplut Cu Fructe
Carnea de porc umplută cu fructe durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 3204 calorii, 414g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $23.83 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare și piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 25 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 92%. Carne de porc umplută cu fructe și nuci, Loin de porc marocan cu fructe uscate și lămâi, și Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se amestecă prune uscate, caise, ghimbir, coajă de portocală, 1/2 linguriță de chimen și scorțișoară într-un castron; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Prune UscatePrune Uscate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Deschideți friptura de porc și lingura umplând în centru; pliați carnea peste umplutură și legați-o în siguranță în mai multe locuri cu sfoară de bucătărie. Puneți friptura pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Combinați zahărul brun, făina, oțetul de cidru, 1 linguriță de chimen și pudra de muștar într-o pastă; întindeți amestecul de zahăr brun peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
UmărUmăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în centrul umpluturii citește 160 grade F (70 grade C), aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Transferați friptura într-un platou de servire și cort cu folie de aluminiu în timp ce faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Grăsime degresată din tigaie și transferați picăturile degresate într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaie și se răzuiește și se dizolvă orice bucăți de mâncare rumenite în apă; se toarnă în cratiță cu sucuri de tigaie. Aduceți sucurile de tigaie la fierbere la foc mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în 1 lingură de apă într-un castron mic și se amestecă amestecul de amidon de porumb în sucuri de tigaie, amestecând continuu până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Se strecoară sosul într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Gravy BoatGravy Boat
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista