Loin De Porc Umplut Cu Fructe

Loin De Porc Umplut Cu Fructe
Carnea de porc umplută cu fructe durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 3204 calorii, 414g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $23.83 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare și piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 25 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 92%. Carne de porc umplută cu fructe și nuci, Loin de porc marocan cu fructe uscate și lămâi, și Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se amestecă prune uscate, caise, ghimbir, coajă de portocală, 1/2 linguriță de chimen și scorțișoară într-un castron; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Prune UscatePrune Uscate
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Deschideți friptura de porc și lingura umplând în centru; pliați carnea peste umplutură și legați-o în siguranță în mai multe locuri cu sfoară de bucătărie. Puneți friptura pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Combinați zahărul brun, făina, oțetul de cidru, 1 linguriță de chimen și pudra de muștar într-o pastă; întindeți amestecul de zahăr brun peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în centrul umpluturii citește 160 grade F (70 grade C), aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Transferați friptura într-un platou de servire și cort cu folie de aluminiu în timp ce faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Grăsime degresată din tigaie și transferați picăturile degresate într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaie și se răzuiește și se dizolvă orice bucăți de mâncare rumenite în apă; se toarnă în cratiță cu sucuri de tigaie. Aduceți sucurile de tigaie la fierbere la foc mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în 1 lingură de apă într-un castron mic și se amestecă amestecul de amidon de porumb în sucuri de tigaie, amestecând continuu până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Se strecoară sosul într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Gravy BoatGravy Boat
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista