Loin De Porc Umplut Cu Fructe

Loin De Porc Umplut Cu Fructe
Carnea de porc umplută cu fructe durează aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 3204 calorii, 414g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $23.83 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare și piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 25 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 92%. Carne de porc umplută cu fructe și nuci, Loin de porc marocan cu fructe uscate și lămâi, și Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă prune uscate, caise, ghimbir, coajă de portocală, 1/2 linguriță de chimen și scorțișoară într-un castron; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Prune UscatePrune Uscate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Deschideți friptura de porc și lingura umplând în centru; pliați carnea peste umplutură și legați-o în siguranță în mai multe locuri cu sfoară de bucătărie. Puneți friptura pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Combinați zahărul brun, făina, oțetul de cidru, 1 linguriță de chimen și pudra de muștar într-o pastă; întindeți amestecul de zahăr brun peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în centrul umpluturii citește 160 grade F (70 grade C), aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați friptura într-un platou de servire și cort cu folie de aluminiu în timp ce faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Grăsime degresată din tigaie și transferați picăturile degresate într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaie și se răzuiește și se dizolvă orice bucăți de mâncare rumenite în apă; se toarnă în cratiță cu sucuri de tigaie. Aduceți sucurile de tigaie la fierbere la foc mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în 1 lingură de apă într-un castron mic și se amestecă amestecul de amidon de porumb în sucuri de tigaie, amestecând continuu până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Se strecoară sosul într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Gravy BoatGravy Boat
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista