Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică
Loinul de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 1,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 287 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, Loin de porc cu zahăr brun cu aragaz lent cu glazură balsamică, și Friptură de porc la grătar cu glazură de Chili Balsamic și zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați oțetul balsamic cu ceapa și 2 crenguțe de cimbru și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați amestecul într-o ceașcă rezistentă la căldură.
3
Adăugați bulionul în cratiță și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați reducerea balsamică și fierbeți până când lichidul este îngroșat și redus la 2/3 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reducere
5
Se strecoară sosul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Transferați 1/4 cană de sos într-un castron mic și rezervați. Întoarceți restul în cratiță și amestecați melasa, muștarul și ardeiul roșu zdrobit; lasa glazura sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați fripturile de porc pe o foaie mare de copt cu margini și condimentați generos cu sare. Înveliți fripturile cu glazura și lăsați să stea 30 de minute, perindând ocazional (glazura va aluneca de pe carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Puneți un raft într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Transferați fripturile pe suport, permițând glazurii să picure înapoi pe foaie. Topiți fripturile cu restul de 4 crenguțe de cimbru și usturoiul și rozmarinul; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Adăugați 1/2 inch de apă în tigaia de prăjire și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când este bogat glazurată și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a fripturilor înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
12
Adăugați apă în tigaie pe măsură ce se usucă și ungeți carnea cu sucurile de tigaie din când în când în timpul prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Transferați fripturile pe o tăietură și acoperiți-le ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
14
Lăsați să se odihnească 20 de minute. Sculptați fripturile în cotlete și aranjați-le pe un platou.