Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică

Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică
Loinul de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 1,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 287 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, Loin de porc cu zahăr brun cu aragaz lent cu glazură balsamică, și Friptură de porc la grătar cu glazură de Chili Balsamic și zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați oțetul balsamic cu ceapa și 2 crenguțe de cimbru și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Transferați amestecul într-o ceașcă rezistentă la căldură.
3
Adăugați bulionul în cratiță și fierbeți la foc moderat până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați reducerea balsamică și fierbeți până când lichidul este îngroșat și redus la 2/3 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
5
Se strecoară sosul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Transferați 1/4 cană de sos într-un castron mic și rezervați. Întoarceți restul în cratiță și amestecați melasa, muștarul și ardeiul roșu zdrobit; lasa glazura sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați fripturile de porc pe o foaie mare de copt cu margini și condimentați generos cu sare. Înveliți fripturile cu glazura și lăsați să stea 30 de minute, perindând ocazional (glazura va aluneca de pe carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Puneți un raft într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Transferați fripturile pe suport, permițând glazurii să picure înapoi pe foaie. Topiți fripturile cu restul de 4 crenguțe de cimbru și usturoiul și rozmarinul; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Adăugați 1/2 inch de apă în tigaia de prăjire și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 2 1/2 ore, până când este bogat glazurată și un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a fripturilor înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Adăugați apă în tigaie pe măsură ce se usucă și ungeți carnea cu sucurile de tigaie din când în când în timpul prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Transferați fripturile pe o tăietură și acoperiți-le ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Lăsați să se odihnească 20 de minute. Sculptați fripturile în cotlete și aranjați-le pe un platou.
15
Stropiți cu sosul balsamic rezervat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții30
Scor De Sănătate23
Revista