Loin de porc prăjit cu sos de cremă Calvados

Loin de porc prăjit cu sos de cremă Calvados
Coapsa de porc prăjită cu sos de cremă Calvados ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 925 calorii, 78g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 9,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, ceapă cipollini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Loin de porc prăjit cu sos de ciuperci cu cremă de cidru, Loin de porc prăjit cu sos de smochine, și Loin de porc prăjit cu sos BBQ de piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc. Între timp, scoateți carnea de porc din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați grăsimea de porc în sus în mijlocul unei tigaie și prăjiți timp de 30 de minute. Între timp, curățați ceapa și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PorcGrăsime De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați pancetta în zaruri mari și adăugați-o în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați zahărul și cimbru, condimentați cu piper și aruncați cu mâinile pentru a combina; pus deoparte.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F, împrăștiați amestecul de ceapă-pancetta în jurul cărnii de porc într-un strat uniform și prăjiți timp de 20 de minute. Se amestecă amestecul de ceapă-pancetta și se continuă să se prăjească până când ceapa este fragedă cu cuțitul și un termometru citit instant introdus în centrul porcului registre 145 F, cu aproximativ 10 până la 20 de minute mai mult. (Coapsele de porc vor varia ca mărime și grosime. Dacă aveți o coapsă mai subțire, verificați temperatura mai devreme. Dacă coapsa de porc este gata înainte de ceapă, scoateți-o pe o farfurie mare pentru a vă odihni și continuați să gătiți ceapa până când sunt gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de picături din tigaia de prăjire. Dacă nu aveți suficiente picături, adăugați unt după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Așezați tigaia pe două arzătoare la foc mediu până când untul este topit, dacă îl folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați făina și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti, amestecand continuu, pana cand gustul crud al faina este fiert, aproximativ 2 pana la 3 minute.Creșteți căldura la mediu ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Bateți cidrul sau sucul și Calvados și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul fierbe și se îngroașă, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se amestecă bulionul sau stocul și se măsoară sarea și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana se reduce la aproximativ 2 1/4 cani, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în cratiță. Aruncați conținutul filtrului.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Așezați cratița la foc mediu, amestecați smântâna și orice sucuri acumulate pe farfurie din carnea de porc odihnită și aduceți la foc mic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
11
Se servește cu amestecul de ceapă-pancetta și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista