Loin de porc prăjit cu sos de cremă Calvados
Coapsa de porc prăjită cu sos de cremă Calvados ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 925 calorii, 78g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 9,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, ceapă cipollini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Loin de porc prăjit cu sos de ciuperci cu cremă de cidru, Loin de porc prăjit cu sos de smochine, și Loin de porc prăjit cu sos BBQ de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc. Între timp, scoateți carnea de porc din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește.
Așezați grăsimea de porc în sus în mijlocul unei tigaie și prăjiți timp de 30 de minute. Între timp, curățați ceapa și puneți-le într-un castron mare.
Tăiați pancetta în zaruri mari și adăugați-o în castron.
Adăugați zahărul și cimbru, condimentați cu piper și aruncați cu mâinile pentru a combina; pus deoparte.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F, împrăștiați amestecul de ceapă-pancetta în jurul cărnii de porc într-un strat uniform și prăjiți timp de 20 de minute. Se amestecă amestecul de ceapă-pancetta și se continuă să se prăjească până când ceapa este fragedă cu cuțitul și un termometru citit instant introdus în centrul porcului registre 145 F, cu aproximativ 10 până la 20 de minute mai mult. (Coapsele de porc vor varia ca mărime și grosime. Dacă aveți o coapsă mai subțire, verificați temperatura mai devreme. Dacă coapsa de porc este gata înainte de ceapă, scoateți-o pe o farfurie mare pentru a vă odihni și continuați să gătiți ceapa până când sunt gata.)
Așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie; pus deoparte.
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de picături din tigaia de prăjire. Dacă nu aveți suficiente picături, adăugați unt după cum este necesar.
Așezați tigaia pe două arzătoare la foc mediu până când untul este topit, dacă îl folosiți.
Presărați făina și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti, amestecand continuu, pana cand gustul crud al faina este fiert, aproximativ 2 pana la 3 minute.Creșteți căldura la mediu ridicat.
Bateți cidrul sau sucul și Calvados și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul fierbe și se îngroașă, aproximativ 5 până la 6 minute.
Se amestecă bulionul sau stocul și se măsoară sarea și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana se reduce la aproximativ 2 1/4 cani, aproximativ 5 minute.
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în cratiță. Aruncați conținutul filtrului.
Așezați cratița la foc mediu, amestecați smântâna și orice sucuri acumulate pe farfurie din carnea de porc odihnită și aduceți la foc mic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Transferați într-un castron de servire.
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Se servește cu amestecul de ceapă-pancetta și sosul.