Loin de porc prăjit cu sos de cremă Calvados

Loin de porc prăjit cu sos de cremă Calvados
Coapsa de porc prăjită cu sos de cremă Calvados ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 925 calorii, 78g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 9,1 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, ceapă cipollini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Loin de porc prăjit cu sos de ciuperci cu cremă de cidru, Loin de porc prăjit cu sos de smochine, și Loin de porc prăjit cu sos BBQ de piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc. Între timp, scoateți carnea de porc din frigider și lăsați-o să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați grăsimea de porc în sus în mijlocul unei tigaie și prăjiți timp de 30 de minute. Între timp, curățați ceapa și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Tăiați pancetta în zaruri mari și adăugați-o în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați zahărul și cimbru, condimentați cu piper și aruncați cu mâinile pentru a combina; pus deoparte.Reduceți temperatura cuptorului la 350 F, împrăștiați amestecul de ceapă-pancetta în jurul cărnii de porc într-un strat uniform și prăjiți timp de 20 de minute. Se amestecă amestecul de ceapă-pancetta și se continuă să se prăjească până când ceapa este fragedă cu cuțitul și un termometru citit instant introdus în centrul porcului registre 145 F, cu aproximativ 10 până la 20 de minute mai mult. (Coapsele de porc vor varia ca mărime și grosime. Dacă aveți o coapsă mai subțire, verificați temperatura mai devreme. Dacă coapsa de porc este gata înainte de ceapă, scoateți-o pe o farfurie mare pentru a vă odihni și continuați să gătiți ceapa până când sunt gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Așezați o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de picături din tigaia de prăjire. Dacă nu aveți suficiente picături, adăugați unt după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați tigaia pe două arzătoare la foc mediu până când untul este topit, dacă îl folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Presărați făina și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti, amestecand continuu, pana cand gustul crud al faina este fiert, aproximativ 2 pana la 3 minute.Creșteți căldura la mediu ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Bateți cidrul sau sucul și Calvados și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul fierbe și se îngroașă, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Se amestecă bulionul sau stocul și se măsoară sarea și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana se reduce la aproximativ 2 1/4 cani, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în cratiță. Aruncați conținutul filtrului.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Așezați cratița la foc mediu, amestecați smântâna și orice sucuri acumulate pe farfurie din carnea de porc odihnită și aduceți la foc mic. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Se servește cu amestecul de ceapă-pancetta și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista