Loin de porc cu smochine și sos de Port

Loin de porc cu smochine și sos de Port
Loin de porc cu sos de smochine și Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 730 calorii, 70g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, muschi de porc, port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 178 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port, Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port, și Friptură de porc umplută cu sos de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sos: într-o cratiță medie grea, combinați primele 6 ingrediente. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 30 de minute. Aruncați crenguțele de ierburi și bețișoarele de scorțișoară (unele dintre frunzele de rozmarin vor rămâne în amestecul de port).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
RozmarinRozmarin
SosSos
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul de port într-un blender și piure până se omogenizează. Se amestecă în unt. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SosSos
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă uleiul, rozmarinul, 1 lingură de sare și 1 1/2 linguriță de piper într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați coapsele de porc într-o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Întindeți amestecul de ulei peste carnea de porc pentru a acoperi complet. Prăjiți până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, întorcând carnea de porc la fiecare 15 minute pentru a asigura o rumenire uniformă, aproximativ 45 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați carnea de porc să se odihnească 15 minute. Între timp, amestecați bulionul de pui în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Așezați tigaia la foc mediu și răzuiți fundul tigaiei pentru a îndepărta bucățile rumenite. Aduceți sucurile de tigaie la foc mic. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Folosind un cuțit mare ascuțit, tăiați carnea de porc în cruce în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile de porc pe farfurii. Lingurați jus-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Stropiți sosul cald de smochine și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SmochineSmochine
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista