Loin de porc cu smochine și sos de Port

Loin de porc cu sos de smochine și Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 730 calorii, 70g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, muschi de porc, port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 178 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port, Loin De Porc Cu Smochine Și Sos De Port, și Friptură de porc umplută cu sos de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sos: într-o cratiță medie grea, combinați primele 6 ingrediente. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 30 de minute. Aruncați crenguțele de ierburi și bețișoarele de scorțișoară (unele dintre frunzele de rozmarin vor rămâne în amestecul de port).
Transferați amestecul de port într-un blender și piure până se omogenizează. Se amestecă în unt. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Reîncălziți la foc mediu înainte de utilizare.)
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se amestecă uleiul, rozmarinul, 1 lingură de sare și 1 1/2 linguriță de piper într-un castron mic pentru a se amesteca.
Așezați coapsele de porc într-o tigaie grea.
Întindeți amestecul de ulei peste carnea de porc pentru a acoperi complet. Prăjiți până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, întorcând carnea de porc la fiecare 15 minute pentru a asigura o rumenire uniformă, aproximativ 45 de minute în total.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Lăsați carnea de porc să se odihnească 15 minute. Între timp, amestecați bulionul de pui în tigaia de prăjire.
Așezați tigaia la foc mediu și răzuiți fundul tigaiei pentru a îndepărta bucățile rumenite. Aduceți sucurile de tigaie la foc mic. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Folosind un cuțit mare ascuțit, tăiați carnea de porc în cruce în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile de porc pe farfurii. Lingurați jus-ul.
Stropiți sosul cald de smochine și serviți imediat.