Loin de miel cu baba ganoush este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 901 calorii. Pentru $7.44 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați-l depinde de dvs., unt, migdale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 95%. Rețete similare includ Baba Ganoush, Baba Ganoush, și Baba Ganoush.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C, apoi prăjiți vinetele pe o foaie de copt timp de 30 de minute până când cojile sunt bine vezicule, întorcându-le la jumătate. Lăsați cuptorul pornit (pentru miel) și răsturnați vinetele într-o strecurătoare peste un bol. Se lasă până se răcește și se lasă sucurile să se scurgă, apoi se curăță și se pune carnea înapoi în strecurătoare pentru a se scurge din nou câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți carnea de vinete și restul ingredientelor baba ganoush într-un robot de bucătărie. Whizz până se omogenizează, apoi gustă, adaugă sare și piper, plus mai multă pastă de tahini dacă îți place. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Baba Ghanoush
Tahini
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Tăiați mielul în jumătate de lățimemoduri, presărați sare și piper și rotiți-l în ierburile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazare Decojita, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor până când este foarte fierbinte, puneți mielul și rumeniți bine pe toate părțile, chiar și pe capete. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți - o timp de 8 minute pentru a găti mielul la mediu-lăsați-o mai mult timp dacă doriți să fie puțin mai gătită. În timp ce mielul gătește, albiți fasolea în apă clocotită cu sare timp de 3-4 minute și scurgeți-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Fasole
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Odată gătit, scoateți mielul din cuptor și lăsați să se odihnească. Topiți untul într-o cratiță, adăugați migdalele și gătiți la foc mediu timp de 2 minute până se prăjesc. Sfat în usturoi și fasole și gătiți la foc mic timp de 3 minute. Pentru a servi, lingurați puțin baba pe fiecare farfurie, feliați mielul în medalioane și cuibăriți lângă fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil