Loin de miel cu baba ganoush

Loin de miel cu baba ganoush
Loin de miel cu baba ganoush este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 901 calorii. Pentru $7.44 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați-l depinde de dvs., unt, migdale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 95%. Rețete similare includ Baba Ganoush, Baba Ganoush, și Baba Ganoush.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C, apoi prăjiți vinetele pe o foaie de copt timp de 30 de minute până când cojile sunt bine vezicule, întorcându-le la jumătate. Lăsați cuptorul pornit (pentru miel) și răsturnați vinetele într-o strecurătoare peste un bol. Se lasă până se răcește și se lasă sucurile să se scurgă, apoi se curăță și se pune carnea înapoi în strecurătoare pentru a se scurge din nou câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți carnea de vinete și restul ingredientelor baba ganoush într-un robot de bucătărie. Whizz până se omogenizează, apoi gustă, adaugă sare și piper, plus mai multă pastă de tahini dacă îți place. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Baba GhanoushBaba Ghanoush
TahiniTahini
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Tăiați mielul în jumătate de lățimemoduri, presărați sare și piper și rotiți-l în ierburile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie rezistentă la cuptor până când este foarte fierbinte, puneți mielul și rumeniți bine pe toate părțile, chiar și pe capete. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți - o timp de 8 minute pentru a găti mielul la mediu-lăsați-o mai mult timp dacă doriți să fie puțin mai gătită. În timp ce mielul gătește, albiți fasolea în apă clocotită cu sare timp de 3-4 minute și scurgeți-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De FasoleFasole De Fasole
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Odată gătit, scoateți mielul din cuptor și lăsați să se odihnească. Topiți untul într-o cratiță, adăugați migdalele și gătiți la foc mediu timp de 2 minute până se prăjesc. Sfat în usturoi și fasole și gătiți la foc mic timp de 3 minute. Pentru a servi, lingurați puțin baba pe fiecare farfurie, feliați mielul în medalioane și cuibăriți lângă fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista