Loin de carne de porc cu frunze de dafin
Loin de carne de porc cu frunze de dafin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 551 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze de dafin, vin, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rippli ( Coaste De Coapse / Coapse De Porc Afumate), Balsamic Cotlet De Porc / Pesto Porc Wrap, și Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc.
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sarea, boabele de piper și frunzele de dafin sfărâmate și frecați amestecul peste toată carnea.
Puneți carnea de porc pe o farfurie mare sau într - o pungă mare de plastic și acoperiți vasul sau legați punga și lăsați - o la frigider dacă aveți timp de înmuiere; altfel-dacă sunteți pe punctul de a începe să o gătiți-lăsați-o afară.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o tigaie cu ceapa. Se presară peste ceapă 10 frunze de dafin întregi.
Așezați carnea de porc, inclusiv marinada, deasupra și oasele de jur împrejur, dacă se potrivesc și dacă le aveți. Prăjiți la cuptor aproximativ 1 3/4 ore sau la o temperatură internă de 150 până la 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu, ungând regulat.
Scoateți carnea de porc, răzuind bucățile arse, pe o farfurie sau pe o placă de sculptură și lăsați-o să stea. Pe aragaz la căldură moderată, turnați vinul și 1/2 cană de apă clocotită peste oase, dafin, usturoi și ceapă.
Lăsați-l să se baloneze și să se reducă cu aproximativ o treime, apoi îndepărtați oasele cu grijă și strecurați conținutul lichid într-o cratiță.
Încălziți, corectați condimentul și adăugați lichid după cum doriți pentru a face un sos bun, subțire, nu destul.
Tăiați coapsa, puneți feliile pe o farfurie mare încălzită, presărați cu sare și turnați puțin din sucul de suc, apoi cortați cu folie și lăsați în cuptorul oprit în timp ce mâncați starterul. Este un pic cam prinky, știu, dar va arăta fabulos dacă, atunci când îl scoți, aranjezi, Napoleonic, mai multe frunze de dafin în jurul marginilor vasului cu carnea de porc parfumată.