Loin de carne de porc cu frunze de dafin

Loin de carne de porc cu frunze de dafin
Loin de carne de porc cu frunze de dafin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 551 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze de dafin, vin, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rippli ( Coaste De Coapse / Coapse De Porc Afumate), Balsamic Cotlet De Porc / Pesto Porc Wrap, și Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sarea, boabele de piper și frunzele de dafin sfărâmate și frecați amestecul peste toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Puneți carnea de porc pe o farfurie mare sau într - o pungă mare de plastic și acoperiți vasul sau legați punga și lăsați - o la frigider dacă aveți timp de înmuiere; altfel-dacă sunteți pe punctul de a începe să o gătiți-lăsați-o afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o tigaie cu ceapa. Se presară peste ceapă 10 frunze de dafin întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați carnea de porc, inclusiv marinada, deasupra și oasele de jur împrejur, dacă se potrivesc și dacă le aveți. Prăjiți la cuptor aproximativ 1 3/4 ore sau la o temperatură internă de 150 până la 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu, ungând regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți carnea de porc, răzuind bucățile arse, pe o farfurie sau pe o placă de sculptură și lăsați-o să stea. Pe aragaz la căldură moderată, turnați vinul și 1/2 cană de apă clocotită peste oase, dafin, usturoi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Lăsați-l să se baloneze și să se reducă cu aproximativ o treime, apoi îndepărtați oasele cu grijă și strecurați conținutul lichid într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Încălziți, corectați condimentul și adăugați lichid după cum doriți pentru a face un sos bun, subțire, nu destul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8
Tăiați coapsa, puneți feliile pe o farfurie mare încălzită, presărați cu sare și turnați puțin din sucul de suc, apoi cortați cu folie și lăsați în cuptorul oprit în timp ce mâncați starterul. Este un pic cam prinky, știu, dar va arăta fabulos dacă, atunci când îl scoți, aranjezi, Napoleonic, mai multe frunze de dafin în jurul marginilor vasului cu carnea de porc parfumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista