Loin de carne de porc cu frunze de dafin

Loin de carne de porc cu frunze de dafin
Loin de carne de porc cu frunze de dafin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 551 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți frunze de dafin, vin, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rippli ( Coaste De Coapse / Coapse De Porc Afumate), Balsamic Cotlet De Porc / Pesto Porc Wrap, și Carne De Porc Și Cârnați Umplute Cu Carne De Porc.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic amestecați uleiul de măsline, usturoiul, sarea, boabele de piper și frunzele de dafin sfărâmate și frecați amestecul peste toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți carnea de porc pe o farfurie mare sau într - o pungă mare de plastic și acoperiți vasul sau legați punga și lăsați - o la frigider dacă aveți timp de înmuiere; altfel-dacă sunteți pe punctul de a începe să o gătiți-lăsați-o afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o tigaie cu ceapa. Se presară peste ceapă 10 frunze de dafin întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Așezați carnea de porc, inclusiv marinada, deasupra și oasele de jur împrejur, dacă se potrivesc și dacă le aveți. Prăjiți la cuptor aproximativ 1 3/4 ore sau la o temperatură internă de 150 până la 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu, ungând regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți carnea de porc, răzuind bucățile arse, pe o farfurie sau pe o placă de sculptură și lăsați-o să stea. Pe aragaz la căldură moderată, turnați vinul și 1/2 cană de apă clocotită peste oase, dafin, usturoi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Lăsați-l să se baloneze și să se reducă cu aproximativ o treime, apoi îndepărtați oasele cu grijă și strecurați conținutul lichid într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Încălziți, corectați condimentul și adăugați lichid după cum doriți pentru a face un sos bun, subțire, nu destul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8
Tăiați coapsa, puneți feliile pe o farfurie mare încălzită, presărați cu sare și turnați puțin din sucul de suc, apoi cortați cu folie și lăsați în cuptorul oprit în timp ce mâncați starterul. Este un pic cam prinky, știu, dar va arăta fabulos dacă, atunci când îl scoți, aranjezi, Napoleonic, mai multe frunze de dafin în jurul marginilor vasului cu carnea de porc parfumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista