Loco Moco

Loco Moco
Loco Moco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de stridii, carne de vită măcinată, ciuperci cu nasturi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Loco pentru Moco: amestecați și extindeți Loco Moco, Loco Moco, și Loco Moco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați carnea de vită măcinată, panko, ceapa, sosul de stridii, sosul worcestershire și piperul negru într-un castron și amestecați până se combină bine, dar nu fiți prea agresivi cu amestecarea dvs. sau va face tortele prea dense. Betisoarele funcționează foarte bine pentru amestecare. Împărțiți amestecul în 4 bucăți și formați-le în 4 torturi care au o grosime de aproximativ 3/4 inci (2 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De StridiiSos De Stridii
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tigaie saut la foc mediu până când este fierbinte, apoi adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați prăjiturile și prăjiți până când au o crustă maro pe o parte (aproximativ 2 1/2 minute). Întoarceți prăjiturile și prăjiți până când sunt fierte (încă 2 1/2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Transferați chiftelele pe o farfurie și apoi adăugați ciupercile, sotate până când ciupercile se rumenesc bine. În timp ce ciupercile se prăjesc, încălziți o altă tigaie saut, adăugați un pic de ulei și prăjiți ouăle oricum vă plac.Împingeți ciupercile pe părțile laterale ale tigaiei și topiți untul în centru împreună cu făina. Prăjiți rouxul până se rumenesc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați bulionul de vită, sosul de soia și bourbonul. Odată ce amestecul este neted și fără bulgări, puneți-l din nou pe aragaz și aduceți la fierbere, gătind până când sosul este frumos și gros. Pentru a placa Loco Moco, puneți mai întâi o movilă de orez fierbinte. Se acoperă cu chiftelele de vită și apoi se presară pe o mână de șalotă prăjită. Acoperiți totul cu sosul de ciuperci și apoi acoperiți cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Carne De VităCarne De Vită
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista