Loco Moco
Loco Moco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de stridii, carne de vită măcinată, ciuperci cu nasturi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Loco pentru Moco: amestecați și extindeți Loco Moco, Loco Moco, și Loco Moco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați carnea de vită măcinată, panko, ceapa, sosul de stridii, sosul worcestershire și piperul negru într-un castron și amestecați până se combină bine, dar nu fiți prea agresivi cu amestecarea dvs. sau va face tortele prea dense. Betisoarele funcționează foarte bine pentru amestecare. Împărțiți amestecul în 4 bucăți și formați-le în 4 torturi care au o grosime de aproximativ 3/4 inci (2 cm).
Încălziți o tigaie saut la foc mediu până când este fierbinte, apoi adăugați uleiul.
Adăugați prăjiturile și prăjiți până când au o crustă maro pe o parte (aproximativ 2 1/2 minute). Întoarceți prăjiturile și prăjiți până când sunt fierte (încă 2 1/2 minute).
Transferați chiftelele pe o farfurie și apoi adăugați ciupercile, sotate până când ciupercile se rumenesc bine. În timp ce ciupercile se prăjesc, încălziți o altă tigaie saut, adăugați un pic de ulei și prăjiți ouăle oricum vă plac.Împingeți ciupercile pe părțile laterale ale tigaiei și topiți untul în centru împreună cu făina. Prăjiți rouxul până se rumenesc mediu.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați bulionul de vită, sosul de soia și bourbonul. Odată ce amestecul este neted și fără bulgări, puneți-l din nou pe aragaz și aduceți la fierbere, gătind până când sosul este frumos și gros. Pentru a placa Loco Moco, puneți mai întâi o movilă de orez fierbinte. Se acoperă cu chiftelele de vită și apoi se presară pe o mână de șalotă prăjită. Acoperiți totul cu sosul de ciuperci și apoi acoperiți cu un ou prăjit.