Loco Moco

Loco Moco
Loco Moco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos de stridii, carne de vită măcinată, ciuperci cu nasturi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Loco pentru Moco: amestecați și extindeți Loco Moco, Loco Moco, și Loco Moco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați carnea de vită măcinată, panko, ceapa, sosul de stridii, sosul worcestershire și piperul negru într-un castron și amestecați până se combină bine, dar nu fiți prea agresivi cu amestecarea dvs. sau va face tortele prea dense. Betisoarele funcționează foarte bine pentru amestecare. Împărțiți amestecul în 4 bucăți și formați-le în 4 torturi care au o grosime de aproximativ 3/4 inci (2 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De StridiiSos De Stridii
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți o tigaie saut la foc mediu până când este fierbinte, apoi adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați prăjiturile și prăjiți până când au o crustă maro pe o parte (aproximativ 2 1/2 minute). Întoarceți prăjiturile și prăjiți până când sunt fierte (încă 2 1/2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Transferați chiftelele pe o farfurie și apoi adăugați ciupercile, sotate până când ciupercile se rumenesc bine. În timp ce ciupercile se prăjesc, încălziți o altă tigaie saut, adăugați un pic de ulei și prăjiți ouăle oricum vă plac.Împingeți ciupercile pe părțile laterale ale tigaiei și topiți untul în centru împreună cu făina. Prăjiți rouxul până se rumenesc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați bulionul de vită, sosul de soia și bourbonul. Odată ce amestecul este neted și fără bulgări, puneți-l din nou pe aragaz și aduceți la fierbere, gătind până când sosul este frumos și gros. Pentru a placa Loco Moco, puneți mai întâi o movilă de orez fierbinte. Se acoperă cu chiftelele de vită și apoi se presară pe o mână de șalotă prăjită. Acoperiți totul cu sosul de ciuperci și apoi acoperiți cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista