Lobster de Jonghe este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de pesmet, unt, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Lobster de Jonghe, Creveți de Jonghe, și Creveți Garlicky de Jonghe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, amestecați pesmet, brânză, ceapă verde, 1/4 cană margarină topită și suc de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
¼ Cană Grămadă De Făină
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați carnea de homar în 6 ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Se toarnă 1/2 cană de unt topit sau margarină peste homar și se acoperă cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1-1/2 Căni De Bere
5
Coaceți timp de 25 de minute sau până când toppingul este rumenit.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Michel et Fils Chablis Vaillons Premier Cru cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.