Lobster de Jonghe
Lobster de Jonghe este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 225 calorii. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de pesmet, unt, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Lobster de Jonghe, Creveți de Jonghe, și Creveți Garlicky de Jonghe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, amestecați pesmet, brânză, ceapă verde, 1/4 cană margarină topită și suc de lămâie. Pune deoparte.
Așezați carnea de homar în 6 ramekine.
Se toarnă 1/2 cană de unt topit sau margarină peste homar și se acoperă cu amestec de pesmet.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când toppingul este rumenit.