Llapingachos Ecuatorianos (chiftele ecuadoriene cu cartofi și brânză)

Llapingachos Ecuatorianos (chiftele ecuadoriene cu cartofi și brânză)
Llapingachos Ecuatorianos (chiftele ecuadoriene cu cartofi și brânză) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica monterey Jack brânză, piper, ceapa verde, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Chiftele Ecuadoriene De Cartofi Cu Brânză (Llapingachos), BRÂNZĂ ECUADORIANĂ ȘI CARTOFI, și Fanesca (Supă De Post Ecuadoriană).

Instrucțiuni

1
Puneți 1 1/2 lingurițe de sare și cartofi într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge și se amestecă cu un masher de cartofi până se omogenizează. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Adăugați brânză, ceapă verde, 1/4 linguriță sare și piper în amestecul de cartofi, amestecând bine. Împărțiți amestecul de cartofi în 6 bile (aproximativ 1/2 cană pe bilă). Aplatiza bile în 1/2-inch grosime chiftele (aproximativ 3-inch diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Așezați pe o foaie de copt; acoperiți și refrigerați 20 de minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți chiftele de cartofi și brânză în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand fundul se rumeneste. Întoarceți chiftele; gatiti 3 minute. Torturi de Top cu roșii și ceapă roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista