Llapingachos Ecuatorianos (chiftele ecuadoriene cu cartofi și brânză)
Llapingachos Ecuatorianos (chiftele ecuadoriene cu cartofi și brânză) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica monterey Jack brânză, piper, ceapa verde, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Chiftele Ecuadoriene De Cartofi Cu Brânză (Llapingachos), BRÂNZĂ ECUADORIANĂ ȘI CARTOFI, și Fanesca (Supă De Post Ecuadoriană).
Instrucțiuni
Puneți 1 1/2 lingurițe de sare și cartofi într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se amestecă cu un masher de cartofi până se omogenizează. Mișto.
Adăugați brânză, ceapă verde, 1/4 linguriță sare și piper în amestecul de cartofi, amestecând bine. Împărțiți amestecul de cartofi în 6 bile (aproximativ 1/2 cană pe bilă). Aplatiza bile în 1/2-inch grosime chiftele (aproximativ 3-inch diametru).
Așezați pe o foaie de copt; acoperiți și refrigerați 20 de minute sau până când este ferm.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Puneți chiftele de cartofi și brânză în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand fundul se rumeneste. Întoarceți chiftele; gatiti 3 minute. Torturi de Top cu roșii și ceapă roșie.