Liverpool Scouse

Liverpool Scouse
Liverpool Scouse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 422 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi, păstârnac, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți cubulețe de miel și carne de vită rapid într-o tigaie de fier, întorcându-se adesea la foc mare, în puțin ulei. Pe măsură ce carnea începe să se rumenească, adăugați ceapă și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Carne De VităCuburi De Carne De Vită
CeapăCeapă
MielMiel
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă într-o caserolă și se adaugă toate celelalte ingrediente (cu excepția sării și piperului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi doar toate ingredientele. Acoperiți cu capac și gătiți în centrul cuptorului timp de aproximativ 4 ore. Gustați și adăugați sare și piper, după cum este necesar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
articol var
6
Type_27_data = {};
7
articol
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista