Little Louise cupcakes

Little Louise cupcakes
Little Louise cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 372 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Dacă aveți unt, ouă, gem de zmeură - folosiți un gem și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 350 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Louise Tort, Cookie-urile lui Louise Nutella, și Tortul cu budincă de lămâie al lui Louise.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și aliniați o cutie de brioșă cu 12 găuri cu carcase. Într-un bol mare de amestecare bateți împreună untul, 175g de zahăr și extractul de vanilie până când sunt ușoare și pufoase. Bateți oul întreg, urmat de cele 4 gălbenușuri, înainte de a bate scurt în făină, praful de copt și laptele până se omogenizează. Împărțiți două treimi din amestec în mod egal între cutii, apoi acoperiți centrul fiecăruia cu 1 linguriță de gem. Împărțiți amestecul de tort rămas deasupra, folosind un deget umed pentru a-l netezi în loc, astfel încât să nu fie vizibil niciun blocaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Coaceți timp de 18-22 de minute până când o frigăruie înfiptă în centru iese curată. Așteptați până când se răcește suficient pentru a manipula, apoi transferați prăjiturile pe o foaie de copt plată.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Cuptor inferior la 110c / 90C ventilator / gaz . Folosind un castron mare și curat, bateți cele 4 albușuri până se înăbușesc, apoi continuați să bateți în timp ce adăugați treptat restul de 175g zahăr. Bateți până devine gros și strălucitor, apoi pliați nuca de cocos și folosiți linguri de amestec pentru a acoperi fiecare tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Coaceți timp de 30-35 de minute până când exteriorul bezea este crocant, apoi răciți înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista