Little Louise cupcakes
Little Louise cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 372 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Dacă aveți unt, ouă, gem de zmeură - folosiți un gem și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 350 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Louise Tort, Cookie-urile lui Louise Nutella, și Tortul cu budincă de lămâie al lui Louise.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și aliniați o cutie de brioșă cu 12 găuri cu carcase. Într-un bol mare de amestecare bateți împreună untul, 175g de zahăr și extractul de vanilie până când sunt ușoare și pufoase. Bateți oul întreg, urmat de cele 4 gălbenușuri, înainte de a bate scurt în făină, praful de copt și laptele până se omogenizează. Împărțiți două treimi din amestec în mod egal între cutii, apoi acoperiți centrul fiecăruia cu 1 linguriță de gem. Împărțiți amestecul de tort rămas deasupra, folosind un deget umed pentru a-l netezi în loc, astfel încât să nu fie vizibil niciun blocaj.
Coaceți timp de 18-22 de minute până când o frigăruie înfiptă în centru iese curată. Așteptați până când se răcește suficient pentru a manipula, apoi transferați prăjiturile pe o foaie de copt plată.
Cuptor inferior la 110c / 90C ventilator / gaz . Folosind un castron mare și curat, bateți cele 4 albușuri până se înăbușesc, apoi continuați să bateți în timp ce adăugați treptat restul de 175g zahăr. Bateți până devine gros și strălucitor, apoi pliați nuca de cocos și folosiți linguri de amestec pentru a acoperi fiecare tort.
Coaceți timp de 30-35 de minute până când exteriorul bezea este crocant, apoi răciți înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Cupcakes. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "