Linzer Thumbprints
Linzer Thumbprints este un fără lactate rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, gem de zmeură, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Linzer Thumbprints, Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), și Bar Linzer.
Instrucțiuni
Prăjiți alunele într-un cuptor de 350 timp de 67 de minute, până când sunt parfumate.
Pregătiți aluatul de bază pentru biscuiți, combinând 1/4 cană de făină și 1/2 cană de alune prăjite în robotul de bucătărie la Pasul 2; pulsează de 20 de ori sau până când nucile sunt tocate mărunt.
Transferați amestecul într-un castron; adăugați făina rămasă, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara măcinată și sarea. Se amestecă pentru a combina. La Pasul 3 de bază-reteta cookie (cu albus de ou si vanilie), se adaugă suc proaspăt de lămâie. Răsturnați aluatul într-un castron mediu.
Așezați 1/4 cană de alune tocate mărunt într-un castron mic.
Rulați 1 lingură de aluat într-o bilă. Rulați ușor aluatul în nuci tocate.
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe 2 foi de copt ușor acoperite cu spray de gătit. Faceți o indentare în centrul fiecărui cookie, mergând aproape în partea de jos. Folosind gem de zmeură, umpleți fiecare indentare cu aproximativ 1/4 linguriță.
Urmați instrucțiunile de coacere pentru cookie-ul de bază. A se păstra timp de 2 săptămâni la temperatura camerei sau câteva luni la congelator.