Linzer Tart
Linzer Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 304 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Tarte Linzer sau cookie-uri Linzer), Triple Berry Linzer Tartă, și Bar Linzer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați coaja de ou și lămâie; se amestecă bine.
Așezați migdalele într-un blender, acoperiți și procesați până la sol.
Combinați migdalele, făina, scorțișoara și sarea; adăugați treptat la amestecul crem până se omogenizează bine.
Scoateți 1/3 cană de aluat.
Rulați între două foi de hârtie cerată la 1/8-in. grosime. Congelați timp de 8-10 minute sau până când este ferm.
Apăsați aluatul rămas uniform pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 11-in uns. tavă de tartă canelată cu fund detașabil.
Răspândiți conservele de zmeură peste crustă.
Scoateți aluatul rămas din congelator; folosind tăietori mici de prăjituri, decupați formele dorite.
Se coace la 375 de minute pentru 20-25 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umplutura este spumoasă. Se răcește timp de 10 minute. Slăbiți părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.