Linzer Decupaje
Decupajele Linzer necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 137 calorii. Un amestec de alune albe și prăjite, praf de copt, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Linzer Augen (Linzer Eyes Aka Linzer tarte sau cookie-uri Linzer), Decupaje Penguin, și Decupaje De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsează alunele și 1/8 cană de zahăr granulat într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Transferați într-un bol și bateți făina, praful de copt, scorțișoara, sarea și cuișoarele.
Bateți untul și restul de 1/8 cană de zahăr granulat într-un bol mare cu un mixer până când este pufos. Bateți oul, vanilia și coaja de lămâie. Adăugați treptat amestecul de făină și amestecați până se combină. Împărțiți aluatul în jumătate, aplatizați fiecare jumătate într-un disc de 5 inci și înfășurați în folie de plastic. La frigider până la ferm, cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Întindeți fiecare disc de aluat între 2 foi de hârtie pergament până la 1/8 inch grosime. La frigider până la ferm, aproximativ 20 de minute.
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Tăiați stele sau copaci folosind un tăietor de prăjituri de 2 inci și așezați-le la 1 inch distanță pe foile de copt pregătite.
Tăiați centrele a jumătate din cookie-uri folosind tăietori mai mici. La frigider 10 minute. Reroll resturile doar o dată și se repetă. (Refrigerați aluatul dacă devine prea moale.)
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți până când fursecurile se rumenesc în jurul marginilor, 12 până la 15 minute.
Se lasă să se răcească 2 minute pe foile de copt, apoi se transferă într-un suport.
Praf cookie-urile decupate generos cu zahărul cofetarilor.
Răspândiți aproximativ 1 linguriță de conserve pe partea inferioară a fiecărui cookie întreg, apoi sandwich cu cookie-urile decupate. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.
Fotografie de Steve Giralt