Lintea și șunca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 635 calorii, 47G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, cimbru, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de șuncă cu aragaz lent cu linte: minune rămasă, Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, și Rulouri calde de șuncă și brânză cu HORMEL CIRCULATORO alegere naturală de șuncă deli.
Instrucțiuni
1
stoc de șuncă cu OS de șuncă:
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Mustar Preparat, Optional
2
Puneți osul de șuncă și orice bucăți de șuncă rătăcite într-o oală mare, cu fund gros și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați frunzele de dafin. Aduceți la foc mic și gătiți ușor timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4
Adăugați ingredientele rămase din stocul de șuncă și fierbeți cel puțin încă 30 de minute, de preferință încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Mustar Preparat, Optional
5
Se strecoară bulionul de șuncă printr-o sită cu ochiuri fine și se pune într-un castron mare. Gustați și adăugați sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie și grea setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga ceapa si saut-ul timp de 2-3 minute, amestecand frecvent. Nu lăsați ceapa să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut, apoi adăugați lintea și amestecați pentru a combina. Gatiti lintea, amestecand des, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1
Adăugați 5 căni de șuncă și aduceți la foc mic. Gatiti foarte usor, doriti ca bulionul sa fie abia barbotat, pana cand lintea este gata. Aceasta ar putea dura până la 20 de minute sau până la 1 oră, în funcție de vârsta lintei tale. Așteptați aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Mustar Preparat, Optional
2
Verificați și gustați lintea din când în când în timp ce gătesc. Nu vrei să fie moale. Când sunt gata, strecurați-le din stoc (rezervați stocul pentru a face supă, cum ar fi supa de mazăre despicată sau șuncă și supă de fasole albă, sau doar un alt lot din aceste linte) într-o sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțită
Linte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Aruncați cu puțin mai mult ulei de măsline și serviți cu bucăți tocate sau felii de șuncă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mustar Preparat, Optional
4
Se servește fie fierbinte, fie la temperatura camerei.