Linte și șuncă

Linte și șuncă
Lintea și șunca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 635 calorii, 47G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, cimbru, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de șuncă cu aragaz lent cu linte: minune rămasă, Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, și Rulouri calde de șuncă și brânză cu HORMEL CIRCULATORO alegere naturală de șuncă deli.

Instrucțiuni

1
stoc de șuncă cu OS de șuncă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Puneți osul de șuncă și orice bucăți de șuncă rătăcite într-o oală mare, cu fund gros și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați frunzele de dafin. Aduceți la foc mic și gătiți ușor timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ingredientele rămase din stocul de șuncă și fierbeți cel puțin încă 30 de minute, de preferință încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Se strecoară bulionul de șuncă printr-o sită cu ochiuri fine și se pune într-un castron mare. Gustați și adăugați sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie și grea setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adauga ceapa si saut-ul timp de 2-3 minute, amestecand frecvent. Nu lăsați ceapa să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut, apoi adăugați lintea și amestecați pentru a combina. Gatiti lintea, amestecand des, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1
Adăugați 5 căni de șuncă și aduceți la foc mic. Gatiti foarte usor, doriti ca bulionul sa fie abia barbotat, pana cand lintea este gata. Aceasta ar putea dura până la 20 de minute sau până la 1 oră, în funcție de vârsta lintei tale. Așteptați aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Verificați și gustați lintea din când în când în timp ce gătesc. Nu vrei să fie moale. Când sunt gata, strecurați-le din stoc (rezervați stocul pentru a face supă, cum ar fi supa de mazăre despicată sau șuncă și supă de fasole albă, sau doar un alt lot din aceste linte) într-o sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
LinteLinte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Aruncați cu puțin mai mult ulei de măsline și serviți cu bucăți tocate sau felii de șuncă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se servește fie fierbinte, fie la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista