Linte și orez cu ceapă prăjită (Mujadarrah)

Linte și orez cu ceapă prăjită (Mujadarrah)
Lintea și orezul cu ceapă prăjită (Mujadarrah) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 535 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. Dacă aveți orez, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este minunat. Încercați M ' Juddarah-linte și orez cu ceapă caramelizată, Linte libaneză, orez și ceapă caramelizată (Mujadara), și Megadarra (linte brună și orez cu ceapă caramelizată) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește aproximativ 10 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Așezați lintea într-o cratiță medie cu suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Amestecați orezul și suficientă apă pentru a acoperi în cratiță cu lintea. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți cratița și continuați să fierbeți 15 până la 20 de minute, până când orezul și lintea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se amestecă jumătate de ceapă în amestecul de linte. Se acoperă cu iaurt sau smântână și ceapa rămasă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista