Linte-Și-Orez Brun Pilaf

Linte-Și-Orez Brun Pilaf
Linte-și-orez brun Pilaf este un fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 307 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, orez brun, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 91%. Încercați Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, Pilaf De Orez Curry Cu Linte Roșie, și Orez brun cu linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați linte și orez; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
OrezOrez
3
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit.
4
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați ulei și așezați la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și ardeii; sotati 2 minute sau până se rumenesc ușor. Reduceți la foc mediu-mare; adăugați ciuperci și usturoi; sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
6
Adăugați legumele și ingredientele rămase în linte și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
LinteLinte
OrezOrez
7
Lăsați să stea 15 minute pentru ca aromele să se amestece.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista