Linte și cartofi dulci
Linte și cartofi dulci este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 205 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă, linte, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este mare. Rețete similare sunt Linte Cu Cartofi Dulci, Dahl cu linte roșie și cartofi dulci, și O oală linte verde cu cartofi dulci și Kale.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Adăugați linte; gatiti 35 de minute sau pana cand lintea este foarte frageda.
Se scurge; lasa sa se raceasca complet.
Așezați lintea într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă piureul de cartofi dulci.
Pilaf de linte cu variație de cartofi dulci: amestecați 3/4 cană de orez brun fiert sau cu bob lung în linte înainte de procesare. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.