Linte și cartofi dulci

Linte și cartofi dulci
Linte și cartofi dulci este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 205 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă, linte, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este mare. Rețete similare sunt Linte Cu Cartofi Dulci, Dahl cu linte roșie și cartofi dulci, și O oală linte verde cu cartofi dulci și Kale.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați linte; gatiti 35 de minute sau pana cand lintea este foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3
Se scurge; lasa sa se raceasca complet.
4
Așezați lintea într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă piureul de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi DulciPiure De Cartofi Dulci
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Pilaf de linte cu variație de cartofi dulci: amestecați 3/4 cană de orez brun fiert sau cu bob lung în linte înainte de procesare. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob LungOrez Cu Bob Lung
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
LinteLinte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista