Linte în vin roșu
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de vin, pâine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linte cu vin roșu și ierburi, Linte Puy înăbușită cu vin, și Linte Castelluccio Fierte În Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți bine lintea, acoperiți-le cu apă fierbinte și puneți-le deoparte în timp ce pregătiți orice altceva.
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie largă sau tigaie și adăugați ceapa, usturoiul, frunzele de dafin, cimbru, maghiran și jumătate de pătrunjel. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand ceapa a inceput sa se coloreze. Se amestecă Roșia pură; apoi adăugați vinul. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 minut.
Scurgeți lintea și adăugați-le în vin cu apa și sare ușor. Reveniți la fierbere; apoi coborâți focul, acoperiți tigaia și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Când lintea este gata, gustați sare, adăugați o picătură de oțet pentru a ascuți aromele și amestecați untul suplimentar. Ardei Generos, ornează cu pătrunjelul rămas și servește cu sau fără pâine.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;