Linte verde și orez stil Asirian

Linte verde și orez stil Asirian
Linte verde și orez stil Asirian necesită în jurul valorii de 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 200 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. Dacă aveți orez basmati, linte verde, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Linte Verde În Stil Francez, Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, și Somon Asirian La Grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o oală și acoperiți-o cu apa. Se aduce la fierbere la foc mare timp de 5 minute, apoi se acoperă și se îndepărtează de la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă orezul aproximativ 1 minut, până când boabele devin opace și albe, apoi se amestecă lintea și apa. Aduceți amestecul de orez la fiert, apoi acoperiți și reduceți focul la mediu-mic timp de 5 minute. Se amestecă o dată, apoi se acoperă și se reduce căldura în continuare la minim. Continuați să gătiți fără a descoperi capacul până când orezul este fraged, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
LinteLinte
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei vegetal în tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute. Când orezul este gata, amestecați ceapa caramelizată și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista