Linte Spaniolă

Linte Spaniolă
Lintea spaniolă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 701 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, frunze de dafin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tortilla Spaniolă (Omletă Spaniolă De Cartofi), Lintea și legumele lui Cheat orez brun Biryani(ft . Orez SunRice Și Linte) + Un Cadou, și Linte și șuncă.

Instrucțiuni

1
Combinați lintea, chorizo și frunzele de dafin într-o cratiță mare cu 1 litru (1 litru) de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 35-40 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 23 de minute, amestecând frecvent sau până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Scoateți din tigaie și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pâinea în tigaie și prăjiți la foc mediu până se rumenesc ușor pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați pâinea și usturoiul într-un robot de bucătărie și procesați pentru a produce firimituri grosiere. Se condimentează cu sare. Puneți firimiturile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PâinePâine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Adăugați uleiul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați slănina și gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Adăugați ceapa și gătiți încă 3 minute, până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
10
Se presară făina și boiaua și se amestecă bine. Se amestecă bulionul și se fierbe. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 2 minute. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
11
Scurgeți lintea și reveniți în cratiță. Se amestecă firimiturile de usturoi și amestecul de slănină. Reîncălziți, adăugând apă dacă este necesar pentru a umezi lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
UsturoiUsturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Transferați într-un vas de servit și serviți fierbinte.
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista