Linte roșie Dal cu ceapă carbonizată
Lintea roșie Dal cu ceapă carbonizată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 7 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați linte, bulion de legume, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Încercați Ceapă Roșie Murată, Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, și Patty se topește cu ceapă carbonizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare din fontă grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 2 minute sau până se carbonizează. Întoarceți cu grijă ceapa și gătiți încă 4 minute sau până când se înnegresc și se carbonizează.
Scoateți din căldură. Tăiați gros; deoparte.
Combinați semințele de muștar, Semințele de coriandru, semințele de chimen și cuișorul într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti 1 1/2 minute sau pana cand este parfumat, amestecand frecvent.
Combinați amestecul de muștar, scorțișoară, cardamom și chile în condiment sau râșniță de cafea. Puls până la sol.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mic la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și usturoi în tigaie; sotati 1 minut. Se amestecă condimentele; sotati 1 minut.
Adăugați bulion, linte și roșii în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional. Descoperiți; adăugați ceapa și gătiți 10 minute. Se amestecă cilantro și sucul.