Linte Roșie
Lintea roșie necesită în jur 51 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 129 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Un amestec de ceapă, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 37%. Încercați Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, Ceapă Roșie Murată, și Rola De Tort De Catifea Rosie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati 6 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, 30 de minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă busuiocul și sarea după gust.
*2 (14-oz.) conserve bulion de legume pot fi înlocuite.