Linte Puttanesca cu somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 437 calorii, 41G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salmon Puttanesca, puttanesca cu somon la gratar, și Penne cu Puttanesca de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Într-o cratiță mică, la foc mediu, adăugați 1 cană de apă și 1/2 cană de linte clătită. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Condimentează fripturile de somon cu sare și piper pe toate părțile. Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, adăugați 1 lingură de ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte și strălucitor adăugați fileurile de somon. Gatiti timp de 3 minute, apoi intoarceti si gatiti timp de 1 pana la 2 minute pe cealalta parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De Somon
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți fileurile pe o foaie de copt prevăzută cu un suport și puneți-le în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în aceeași tigaie, la foc mare. Când uleiul este fierbinte adăugați ceapa, caperele, măslinele și hamsiile. Se amestecă des până când ceapa abia începe să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se adaugă fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează încă 2 minute. Se amestecă roșiile, oțetul de vin roșu și sucul de lămâie. Reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
9
Adăugați lintea și reglați condimentul, dacă este necesar. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Linte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Scoateți somonul din cuptor și transferați fileurile pe farfurii de servire. Topiți fiecare porție cu puttanesca și garnisiți cu o crenguță întreagă de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham