Linte Puttanesca cu somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 437 calorii, 41G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Salmon Puttanesca, puttanesca cu somon la gratar, și Penne cu Puttanesca de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o cratiță mică, la foc mediu, adăugați 1 cană de apă și 1/2 cană de linte clătită. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Condimentează fripturile de somon cu sare și piper pe toate părțile. Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, adăugați 1 lingură de ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte și strălucitor adăugați fileurile de somon. Gatiti timp de 3 minute, apoi intoarceti si gatiti timp de 1 pana la 2 minute pe cealalta parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De Somon
Fripturi De Carne Din New York
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Scoateți fileurile pe o foaie de copt prevăzută cu un suport și puneți-le în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline în aceeași tigaie, la foc mare. Când uleiul este fierbinte adăugați ceapa, caperele, măslinele și hamsiile. Se amestecă des până când ceapa abia începe să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Se adaugă fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează încă 2 minute. Se amestecă roșiile, oțetul de vin roșu și sucul de lămâie. Reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
9
Adăugați lintea și reglați condimentul, dacă este necesar. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Linte
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Scoateți somonul din cuptor și transferați fileurile pe farfurii de servire. Topiți fiecare porție cu puttanesca și garnisiți cu o crenguță întreagă de busuioc.