Linte Libaneză
Linte libanez ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 309 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic heinz, usturoi, ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Linte libaneză, orez și ceapă caramelizată (Mujadara), Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, și Falafel Libanez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea în cratiță medie.
Adăugați suficientă apă la tigaie pentru a acoperi lintea cu 2 inci. Gatiti la foc mediu 30 min. sau până când lintea este fragedă; scurgeți.
Adăugați ardei, ceapă și mentă; se amestecă ușor. Acoperă. Refrigerați câteva ore sau până la răcire.
Combinați uleiul, oțetul și usturoiul.
Se toarnă peste amestecul de linte; se amestecă ușor.
Adăugați brânză; aruncați ușor.