Linte Franceză Cu Rădăcină De Țelină Caramelizată Și Pătrunjel

Lintea franceză cu rădăcină de țelină caramelizată și pătrunjel este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 217 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare grosieră și piper, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Carne de porc condimentată cu rădăcină de țelină pur și linte, Carne De Porc Condimentată Cu Rădăcină De Țelină Pur Și Linte, și Rădăcină de țelină prăjită cu chimen și pătrunjel.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc