Linte fiartă cu slănină și ierburi

Linte fiartă cu slănină și ierburi
Lintea fiartă cu slănină și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 385 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de morcov, frunze de dafin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Linte Puy înăbușită de vin, Linte Și Roșii Fierte, și Fasole albă fiartă cu Chile verde și ierburi.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti lintea: într-o cratiță mare combinați toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați apă în oală până când acoperă ingredientele cu aproximativ 2 inci. Aduceți apa la fierbere la foc mediu, apoi reduceți căldura la foc mic. Gatiti aproximativ 20-30 de minute sau pana cand lintea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți vasul de pe foc și condimentați apa cu sare. Gustați apa pentru a vă asigura că este condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Lăsați lintea să stea în apa sărată aproximativ 10 până la 15 minute. Acest lucru va permite lintei să absoarbă apa condimentată. Scoateți 1 cană de apă de gătit cu linte și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Scoateți toate legumele și aromele din linte și aruncați-le. Se strecoară lintea din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1
Așezați 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați lardoanele de slănină. Când slănina a redat multă grăsime și a devenit maro și crocantă, adăugați ceapa. Condimentează ceapa cu sare și transpiră-le până devin foarte moi și aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Adăugați țelina, feniculul și morcovul. Se condimentează cu sare și se sotează la foc mediu până când legumele încep să devină moi și aromate, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați lintea gătită, 1/4 din apa de gătit cu linte rezervată, muștarul și oțetul. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a redus. Gustați pentru condimente, adăugați sare sau mai mult oțet, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
7
MMMMM!!!! Linte și slănină...VAI!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista