Linte fiartă cu slănină și ierburi

Linte fiartă cu slănină și ierburi
Lintea fiartă cu slănină și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 385 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Un amestec de morcov, frunze de dafin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Linte Puy înăbușită de vin, Linte Și Roșii Fierte, și Fasole albă fiartă cu Chile verde și ierburi.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti lintea: într-o cratiță mare combinați toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Adăugați apă în oală până când acoperă ingredientele cu aproximativ 2 inci. Aduceți apa la fierbere la foc mediu, apoi reduceți căldura la foc mic. Gatiti aproximativ 20-30 de minute sau pana cand lintea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți vasul de pe foc și condimentați apa cu sare. Gustați apa pentru a vă asigura că este condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Lăsați lintea să stea în apa sărată aproximativ 10 până la 15 minute. Acest lucru va permite lintei să absoarbă apa condimentată. Scoateți 1 cană de apă de gătit cu linte și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Scoateți toate legumele și aromele din linte și aruncați-le. Se strecoară lintea din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
LinteLinte
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1
Așezați 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați lardoanele de slănină. Când slănina a redat multă grăsime și a devenit maro și crocantă, adăugați ceapa. Condimentează ceapa cu sare și transpiră-le până devin foarte moi și aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Cu CheddarCeapă Prăjită Cu Cheddar
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați țelina, feniculul și morcovul. Se condimentează cu sare și se sotează la foc mediu până când legumele încep să devină moi și aromate, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se adaugă usturoiul și se sotează încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Adăugați lintea gătită, 1/4 din apa de gătit cu linte rezervată, muștarul și oțetul. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a redus. Gustați pentru condimente, adăugați sare sau mai mult oțet, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Sezonul GoyaSezonul Goya
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
7
MMMMM!!!! Linte și slănină...VAI!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista