Linte Fasole Albă Pilaf

Linte Fasole Albă Pilaf
Pilaf cu fasole albă de linte ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție conține 259 de calorii , 11 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă servește 10 și costă 69 de cenți per porție. Dacă aveți sare, rozmarin sau piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 64% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Chili cu fasole albă de linte , împachetări cu fasole albă, linte și varză și împachetări cu fasole albă, linte și varză .

Instrucțiuni

1
Gatiti lintea, orzul, quinoa si orezul conform instructiunilor de pe ambalaj; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
2
Într-un cuptor olandez, căliți ciupercile, morcovii, țelina și ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați usturoiul și rozmarinul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați bulion, sare și piper, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă fasolea și lintea fiartă, orzul, quinoa și orezul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Linte FierteLinte Fierte
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca La Marca Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca Prosecco
La Marca Prosecco
Acest vin spumant are o culoare palid, auriu. Bulele sunt pline de textura și persistente. La nas vinul aduce citrice proaspete cu note de miere si flori albe. Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită. Finalul este ușor, revigorant și crocant. Serviți întotdeauna La Marca Prosecco răcit între 46-50°F. Un vin spumant italian versatil, La Marca Prosecco poate fi servit în fluturi spumante sau pahare de vin alb. O sticlă plină servește aproximativ 5-7 pahare. După turnarea primei runde, sigilați sticla deschisă cu un dop pentru a menține vinul rămas proaspăt și efervescent și pentru a menține vinul la rece la 46-50°F. O sticlă deschisă ar trebui să dureze aproximativ 3-4 ore cu sticla închisă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Revista