Linte Fasole Albă Pilaf

Linte Fasole Albă Pilaf
Pilaf cu fasole albă de linte ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție conține 259 de calorii , 11 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă servește 10 și costă 69 de cenți per porție. Dacă aveți sare, rozmarin sau piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 64% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Chili cu fasole albă de linte , împachetări cu fasole albă, linte și varză și împachetări cu fasole albă, linte și varză .

Instrucțiuni

1
Gatiti lintea, orzul, quinoa si orezul conform instructiunilor de pe ambalaj; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
OrzOrz
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Într-un cuptor olandez, căliți ciupercile, morcovii, țelina și ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați usturoiul și rozmarinul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați bulion, sare și piper, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă fasolea și lintea fiartă, orzul, quinoa și orezul; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Linte FierteLinte Fierte
OrzOrz
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca La Marca Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca Prosecco
La Marca Prosecco
Acest vin spumant are o culoare palid, auriu. Bulele sunt pline de textura și persistente. La nas vinul aduce citrice proaspete cu note de miere si flori albe. Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită. Finalul este ușor, revigorant și crocant. Serviți întotdeauna La Marca Prosecco răcit între 46-50°F. Un vin spumant italian versatil, La Marca Prosecco poate fi servit în fluturi spumante sau pahare de vin alb. O sticlă plină servește aproximativ 5-7 pahare. După turnarea primei runde, sigilați sticla deschisă cu un dop pentru a menține vinul rămas proaspăt și efervescent și pentru a menține vinul la rece la 46-50°F. O sticlă deschisă ar trebui să dureze aproximativ 3-4 ore cu sticla închisă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Revista