Linte Curry Și Morcovi Pe Cuscus

Linte Curry Și Morcovi Pe Cuscus
Linte curry și morcovi pe cuscus este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 290 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, cuscus, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Du Puy linte cu morcovi, Linte cu morcovi, și Linte Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de legume la fiert într-o cratiță. Se amestecă lintea; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți lintea, rezervând lichid. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3
Așezați nucile pecan într-o tigaie mare antiaderentă; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 3 minute sau pana se toasteaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți nucile pecan din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Aduceți 3/4 cană de apă la fiert într-o cratiță; amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță. Acoperiți și păstrați cald.
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adauga morcov si ceapa; saut 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați usturoi, și saut 1 minut. Se amestecă zahărul, pudra de curry, sarea și lichidul de linte; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
LinteLinte
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Lingurați lintea peste cuscus și acoperiți cu amestec de morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
LinteLinte
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se presară cu nuci pecan; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista